Besteld voor 08.00u
Zelfde werkdag verzonden!
Bezoek ook eens onze showroom in Waalwijk!
Klantwaardering 4.9 / 5 ★
Klantenservice
ma - vr 09.00-16.00u
Meer dan 500.000
tevreden klanten
Verzendkosten bij RHR Pets

Plaats je een bestelling van een krabpaal, krabton of kattenbak van het merk RHR Quality? Dan leveren wij die gratis bij jou thuis!

Bij bestellingen onder de €35,- betaal je €5,95 verzendkosten bij leveringen in Nederland, België en Duitsland.

Plaats je een bestelling vanuit een ander land? Geen probleem, lees hier meer over onze verzendingskosten.

Heb je toch nog een vraag over onze voorwaarden in verband met onze levering? Stuur ons dan een berichtje via:

hello@rhrpets.com of bel ons op +31 (0) 416 383 221

Gratis verzending op krabpalen
Transport, bezorging en verzending van RHR Pets

Al onze bestellingen in Europa worden geleverd met DPD. Met een gemiddelde levertijd van 1 tot 2 werkdagen in de Benelux, blijven zij de ideale transporteur.

DPD levert jouw bestelling van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 19:30 uur. Je krijgt van ons op de dag van verzending een track & trace code. Daarmee kan je gemakkelijk kijken waar jouw pakketje zich bevind. Normaal gezien wordt de dag nadien jouw bestelling bij jou geleverd.

Bij levering dien je te tekenen voor ontvangst. Zonder die handtekening wordt jouw bestelling niet geleverd. Op die manier blijft jouw pakket altijd traceerbaar. Zorg er dus voor dat je thuis bent of dat bijvoorbeeld jouw buren het pakketje in ontvangst kunnen nemen. Onze leverancier zal je via een briefje in de brievenbus laten weten waar je jouw bestelling kan vinden.

We zorgen ervoor dat jouw pakketje goed wordt verpakt. Dankzij DPD kunnen wij pakketten verzenden tot 31,5 kg. Plaats je een bestelling die zwaarder is, dan wordt deze in meerdere dozen geleverd.

Alle leveringen van RHR Pets komen onder toezicht van DPD bij jou thuis. Dat wil zeggen dat DPD verantwoordelijk gehouden kan worden voor de levering. Dit is van toepassing wanneer een partnerbedrijf de levering in naam van DPD uitlevert.

Wat als ik niet thuis ben?

Ben je niet thuis op de dag van levering? Geen zorgen, DPD zal altijd proberen om je pakketje af te geven bij de buren. Dankzij een briefje in de brievenbus weet je onmiddellijk waar je het pakket kan vinden.

Zijn jouw buren ook niet thuis? Dan zal DPD het pakket naar het dichtstbijzijnde pakketpunt brengen.

Je kan alle info in verband met de locatie van jouw pakket terugvinden op het briefje in de brievenbus of via de trackingcode van DPD die je kreeg via e-mail.

Jouw bestelling blijft twee weken beschikbaar in het pakketpunt. Als je het niet gaat ophalen binnen die periode, dan zal dit automatisch worden teruggestuurd naar ons.

Heb je nog een vraag in verband met onze levering? Aarzel niet om ze te stellen via ons contactformulier.

Meer vragen?