Wie is de kattenoppas en wat doen ze precies?

Jacqueline en Babs zijn eigenaren van de kattenoppas (Den Bosch & omstreken). Zij zorgen er, samen met een team van oproepoppassen, voor dat alle hoomans zonder zorgen even weg kunnen gaan van hun geliefde vriendje.

Ze hebben hun krachten gebundeld om zo nóg meer service te kunnen verlenen en er altijd voor hun klanten klaar te staan. Dit is dan ook waar zij voor staan: altijd en overal beschikbaar. Het gehele jaar door zijn zij in te schakelen als oppas (ja, ook tijdens feestdagen en vakanties).

Alles is mogelijk bij Babs en Jacqueline maar vooral het beste voor de kat en dat is thuisblijven! Geen gestress voor het diertje maar gewoon in zijn vertrouwde omgeving. De kattenoppas biedt zorg aan huis en dat is wat hun zo uniek maakt.

Hoe gaan jullie precies te werk?

Zoals hiervoor al is beschreven komt de kattenoppas aan huis. Zij bieden geen opvang bij hun eigen huis maar zorgen ervoor dat je vriendje thuis in zijn of haar vertrouwde omgeving kan blijven.

De kattenoppas is in te schakelen voor langere vakantie maar ook voor kortere periodes. Ook tijdens feestdagen en vakantie. Alles is mogelijk op aanvraag van de hoomans. Hoe geweldig is dat?

Bij de eerste ontmoeting wordt een kennismakingsgesprek ingepland om (natuurlijk) kennis te maken met de hoomans en het diertje en het te hebben over hoe en wanneer de hoomas zorg nodig hebben.

De kattenoppas blijft zo ongeveer 20 tot 30 minuten per bezoek bij je kat om eten te geven, de kattenbak uit te scheppen en eventuele medicatie te geven.

Wat betreft de sleutel, deze mag je afgeven maar kunnen ze (tegen een kleine vergoeding) ook komen halen. Alles waar je jezelf prettig bij voelt. Dat is zo fijn aan de kattenoppas!

In welke locaties zijn jullie werkzaam?

De kattenoppas is werkzaam in Den Bosch & omstreken.

Voor nu hebben zij oproepoppassen in de volgende omgevingen:

  • Den Bosch
  • Drunen
  • Waalwijk
  • Zaltbommel
  • Heusden

Wil jij ook werken als oproepoppas? Hou de website en socials in de gaten van de kattenoppas.

Contactgegevens

Wil jij nu ook met een gerust hart even weg kunnen zijn en ben je nog op zoek naar een kattenoppas in regio Den Bosch & omstreken?

Dit zijn de contactgegevens van de kattenoppas!

  • Whatsapp: 073 - 2340024
  • Website: www.kattenoppasdenbosch.nl
  • Mail: info@kattenoppasdenbosch.nl
  • Adres: Adenauerlaan 86, 5252 BM Vlijmen

Babs, Jacqueline en hun team van oproepoppassen staan altijd en overal voor je klaar!

PS: met de kortingscode kattenoppas10 krijg je 10% korting in de gehele maand april. Geldig op alle krabpalen en zolang de voorraad strekt. De korting is niet geldig in combinatie met andere acties.
Newsletter

Proin efficitur urna eget dui tristique, vitae malesuada erat eleifend. Proin varius nibh sed urna imperdiet, eu tristique lorem sollicitudin. Nunc convallis ligula massa, eu imperdiet est molestie at.

NEED HELP WITH
YOUR PURRRCHASE?

Read the next article

In gesprek met de dierenarts

In gesprek met de dierenarts

22.01.2024
In deze blog gaan wij in gesprek met gezelschapsdierenarts Karlijn over hoe je het beste zorg draagt voor je kat. Van de juiste kattenkrabpaal tot aan een fijne leefomgeving, Karlijn vertelt je wat het belangrijkste is.