Eerste prioriteit: kwaliteit

Wat ons betreft zou kwaliteit je eerste prioriteit mogen zijn. Iedere euro is er één teveel als de door jouw gekochte krabpaal onveilig is voor jouw kat toch? Met de kwaliteit bedoelen we de stabiliteit en de afwerking van de krabpaal, maar ook de kwaliteit van het pluche en sisal zijn erg belangrijk. Laten we eerlijk zijn, een krabpaal is nu eenmaal een gebruiksvoorwerp wat er voor moet zorgen dat jouw furriend jouw interieur niet van een nieuwe look & feel voorziet. En als het even kan iets langer meegaat dan een maand. Dus, kwaliteit is erg belangrijk. Goed, die kun je met een RHRQuality krabpaal afvinken! ✅

De behoeftes van jouw kat

Nog een niet geheel onbelangrijke, de behoeftes van jouw kat. Iedere kat is anders, en iedere kat wil iets anders. Mocht je nu een kitten willen aankopen waarvan je nog niet weet wat zijn of haar behoeftes zijn, doe je er verstandig aan even contact te leggen met degene van wie je de kitten koopt. Wellicht kan diegene je meer vertellen over het karakter. Wij hebben alvast een selectie gemaakt met krabpalen die extra geschikt zijn voor een bepaald ras. Deze kun je hier vinden!

Zelf kun je ook al research doen, op internet is veel te vinden over karaktereigenschappen per ras. Zoals al eerder gezegd, iedere kat is anders, en heeft andere behoeftes. Maar vaak hebben raskatten wel kenmerkende eigenschappen. Maine Coons bijvoorbeeld, staan bekend om hun klim behoeftes. Deze katten maak je over het algemeen niet blij met een hangmandje aan de radiator. Deze katten hebben meer uitdaging nodig, zeker in hun jonge jaren.

Daarnaast heb je online ook nog de mogelijkheid om een quiz te doen, waarin we de wensen van jou en je kat(ten) matchen met onze krabpalen!

Jouw persoonlijke voorkeur

En last but not least, wat wil jij? Natuurlijk wil je het allerbeste voor je kat – en je meubels- en kies je de meest geschikte krabpaal uit voor jouw kat. Maarja... het oog wil ook wat toch? Het zou fijn zijn als de nieuwe krabpaal van je kat ook leuk in je interieur staat! Dat gezegd hebbende willen we je wijzen op twee factoren:

1. Uitstraling van de krabpaal en kleurkeuze

2. Levensduur van de krabpaal

Punt 1 spreekt voor zich. Je wilt een grote robuuste krabpaal als eyecatcher van de ruimte, of misschien juist tegenovergesteld en kiest voor een model die wat meer zal blenden in je interieur. Deze keuze is heel persoonlijk en smaakgevoelig. Hierover valt niet heel veel te adviseren. Hetzelfde over de kleur, maar gelukkig bieden we je wel verschillende mogelijkheden en combinaties. Onze krabpalen passen daarom zowel in een traditioneel als modern interieur.

Punt 2, Levensduur is overigens wel wat van te zeggen. Want de krabpaal moet zo lang mogelijk mee gaan én mooi blijven. Ook al vliegt je kat er als een wervelwind -met nagels- doorheen. Daar heeft RHRQuality over nagedacht. Naast het verlijmen van het sisal en pluche wat voor extra stevigheid zorgt -waardoor de krabpalen sowieso een langere levensduur beloven- biedt RHRQuality ook vervangende onderdelen aan. Zo kun je alleen de onderdelen vervangen die ook daadwerkelijk aan vervanging toe zijn, en verleng je hiermee de levensduur van je krabpaal.

Mocht je nog meer informatie willen of advies bij je keuze, neem dan gerust contact met ons op! Ons team helpt je uiteraard graag verder.

Ook geïnterviewd worden?

We zijn continu op zoek naar nieuwe furry friends! Wil jij ook jouw verhaal hier lezen? Aarzel dan niet om het te laten weten, wie weet sturen wij jou wel een berichtje.

We kunnen haast niet wachten! Klik op de link hieronder en vul de vragen in!

Lees ook het volgende artikel

Het Norenvirus

Het Norenvirus

13.05.2022
Elke week gaan wij op zoek naar interessante verhalen van katten en hun baasjes. Deze keer spraken wij met Ankie uit Arkel, Nederland. Haar liefde voor Noorse Boskatten én schrijven weet zij goed te combineren. Daarom gaven we haar deze week het stokje door, en lees je hier haar eigen column als gast blogger van RHR!
Weten wanneer de volgende blog online komt?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een notificatie wanneer deze live is!

NEED HELP WITH
YOUR PURRRCHASE?